93 302 46 26 info@nonellmateu.cat

Gaudir de la feina per mi es aprendre dia a dia de les nostres experiències i inquietuds, posant la màxima implicació en lo que fem, per donar lo millor de nosaltres mateixos als altres.

L’EQUIP DE NONELL I MATEU

Al capdavant del projecte es posa a treballar un equip força experimentat en la administració de finques i el sector immobiliari, que conjuntarà el coneixement dels clients, las finques, els immobles i l’històric de anys de gestió amb l’empenta de l’esperit de servei, de modernització  dels serveis i els processos interns per fer de aquesta nova societat una eina orientada a donar la màxima qualitat als seus clients.

Ramon Arasanz Nonell, Director-Gerent; la seva vida professional al sector immobiliari està lligada al l’empresa familiar Temple Grup Consultors (anteriorment Finques Temple) des de el 1994 amb una experiència prèvia en empreses del ram de la construcció i les reformes del mateix grup familiar.

Durant aquests 20 anys a desenvolupat la seva tasca comercial en temes d’intermediació de lloguers i vendes d’immobles per passar al capdavant de Temple Api, SL on a més a més es varen executar projectes de gestió de sol i expropiacions urbanístiques.

Entre 2008 i 2012 participa en els processos de gestió estratègica de les empreses del grup Temple i de la direcció d’un projecte d’altra empresa del grup, Gala Azul, ampliant l’experiència en la direcció de projectes empresarials.

A finals del 2012, complementant la direcció de Gala Azul, s’uneix al departament de comunitats on desenvoluparà la tasca fins a l’actualitat (octubre del 2016) amb la gestió directa com a administrador.